Nudlewok
En enkel hverdagsmiddag som falt veldig i smak hos husets minste (hvis du ser bort i fra alt for mange grønnsaker da... :). Dette er mer et middagstips enn en oppskrift, for her kan du jo bruke det du har i kjøleskapet av både kjøtt og grønnsaker.
Jeg brukte:
gulrøtter
løk
broccoly
spinat
fennikel
vårløk
sukkererter
paprika
svinekjøtt
eggenudler
woksaus
Kjøttet ble stekt for seg og krydret med pepper og Piffi. Grønnsakene ble woket/stekt og til slutt blandet med kjøttet. I panna med alle ingrediensene hadde jeg en pose woksaus fra Blue dragon med Lemongras. Freses i et par minutter før servering. Eggenudlene pleier å være en vinner hos barna. Den både ser kul ut, smaker godt og er et alternativ til vanlig spagetti, som har litt lengre tilberedningstid.
Kommentarer
Legg inn en kommentar
Takk for at du tar deg tid til en kommentar. Har du spørsmål skal jeg prøve å svare så fort som mulig.