Nudlewok med bacon

I går skulle vi ha en restemiddag med svenske kjøttboller. Kjøttboller, eller IKEA-mat som min datter kaller det, er ikke veldig ofte innenfor disse dørene men det hender. Som regel er en hel pose med kjøttboller for mye for oss så da blir det restemat påfølgende dag. Denne gangen ble det en "fusion" mellom svensk og asiatisk, og resultatet smakte utrolig godt.

Du trenger:
Nudler • kjøttboller • bacon • løk • paprika • fenikkel • gulrøtter • squash • Thai Basilikum • sweet chilli

Kutt bacon i små biter og del kjøttbollene i to. Stek dette sammen i en panne. Wok grønnsakene til de er gjennomvarme og litt myke men samtidig med god tyggemotstand. De skal ikke være slappe. Kok nudlene etter anvisning på pakken. Bland alt sammen på en tallerken og tøm over litt sweet chilli etter ønske. Den fyldige smaken på baconet og basilikumen gjør at jeg ikke krydrer retten ytterligere. Et dryss nykvernet pepper kan du imidlertid ha på toppen.




Kommentarer