Korianderscampi med stekt ris
2. porsjoner - ca. 15 min.
1 pose fullkornsris (boil in bag)
scampi (rå)
3 egg
1/2 løk
1/2 rød paprika
1 neve frisk koriander
1/2 boks kikerter
1/2 ts nykvernet pepper (eller etter smak)
2 ss sweet cilli sauce
2 ss rømme
scampi (rå)
3 egg
1/2 løk
1/2 rød paprika
1 neve frisk koriander
1/2 boks kikerter
1/2 ts nykvernet pepper (eller etter smak)
2 ss sweet cilli sauce
2 ss rømme
Kok ris. Surr løk + paprika i litt olje til det er blankt. Ha i ris (når den er ferdig kokt), kikerter og scampi i stekepanna. Stekes til scampien er rosa og akkurat gjennomstekt. Ha i pepper og egg og rør om til egget er stekt og godt blandet med risen. Til slutt har du i frisk, finhakket koriander, sweet chilli sauce og rømme.
TIPS: Scampiene kan fint byttes ut med kylling eller chorizo....eller kanskje tofu, for de som vil ha en vegetarisk variant. Squash hadde også gjort seg i denne.
Kommentarer
Legg inn en kommentar
Takk for at du tar deg tid til en kommentar. Har du spørsmål skal jeg prøve å svare så fort som mulig.