Pasjonsfruktkake

Denne kaka har jeg laget utallige versjoner av. Smakene kan du variere med sesongen eller etter din favorittsmak. Jeg har bla. brukt både jordbær, blåbær og appelsin i denne kaka. Men denne gangen kom jeg over pasjonsfrukgele og synes den var utrolig god. Kaka er kjempekjapp å lage og trenger ingen steketid. 
 
Bunn:
115 gr. smeltet smør
225 gr. Digestive kjeks - knuses godt
 
Dette blandes og trykkes ut i rund form (24-26 cm).
Settes kaldt til kremen har stivnet. Ingen steking.

Fyll:
1 pk Philadelphia ost
1 pk Seterrømme
115 gr melis 
1 ts vaniljesukker 
1 pk pisket kremfløte
1 pk gelé (bruk bare halvparten av vannet ifht hva som er anvist på pakken)
+ 1 pk gele til toppen

Ingrediensene piskes og blandes godt sammen. Helles over bunnen og toppes med 1. pk. gelé til slutt. Tilbered geleen etter anvisning på pakken og hell forsiktig over kaken når geleen er avkjølt. Pynt med ønsket frukt eller bær.

Pøs gjerne på med frukt og bær på toppen av kaka.  
 

Kommentarer