Kransekakeroser
Å ha noe smågodt å sette på bordet når man får uventet besøk er alltid hyggelig. Man har jo ikke alltid en kake stående klar men småkaker kan fint stå i en boks på andre tider i året enn rundt jul. Forleden kom jeg over en utrolig lett og kjapp oppskrift på kjempegode småkaker.
Disse er enkelt laget av:
en rull med ferdig kransekakemasse (500 gr.)
to eggehviter
Pisk eggehvitene helt stive og vend dem inn i kransekakemassen. Rasp gjerne massen opp på et rivjern, da blir det enklere å blande det sammen. Fyll røren i sprutepose og sprøyt dem over på en stekeplate med bakepapir. Stekes i ovnen på 210 grader i 7-10 minutter, eller til de har fått en lett gylden farge. Jeg satte i et coctailbær i hver av kakene. Man kan også pynte med sjokolade.
en rull med ferdig kransekakemasse (500 gr.)
to eggehviter
Pisk eggehvitene helt stive og vend dem inn i kransekakemassen. Rasp gjerne massen opp på et rivjern, da blir det enklere å blande det sammen. Fyll røren i sprutepose og sprøyt dem over på en stekeplate med bakepapir. Stekes i ovnen på 210 grader i 7-10 minutter, eller til de har fått en lett gylden farge. Jeg satte i et coctailbær i hver av kakene. Man kan også pynte med sjokolade.
Disse var virkelig enkle å lage og ble så luftige og gode på konsistensen. Her er det allerede tomt men det blir ikke lenge til jeg lager nye.
Kommentarer
Legg inn en kommentar
Takk for at du tar deg tid til en kommentar. Har du spørsmål skal jeg prøve å svare så fort som mulig.