Cake pops
Jeg har skrevet om disse før, men denne gangen har jeg brukt Wiltons Candy Melt som dekor. Disse får du kjøpt på de fleste butikker som fører Wilton bakeutstyr (bla. Jernia og Kitchn). Selve kaken er laget av en fyldig brownie. Oppskriften på den finner du HER.
En kvart del av kaken ble kvernet til smuler i en foodprosessor og rørt sammen med ca. 3 ss bringebærsyltetøy (her kan du velge hvilken smak du vil ha - jeg foretrekker jordbær eller bringebær) og 2 store ss med Betty Crocker Rich & Creamy Chocolate Fudge Icing. Jeg tipper at både Sjokade og Nugatti fint kan gjøre samme nytten som Betty Crockers sjokoladekrem. Ellers kan du også bruke sjokoladekremen til en vanlig langpannekake om du vil bruke det istedefor brownie. (Det fine med disse popsene er at du kan bruke kakerester og gjøre dem om til noe mer delikat enn en halvspist sjokoladekake som kanskje ikke er så fornøyelig å sette på bordet igjen.)
Kommentarer
Legg inn en kommentar
Takk for at du tar deg tid til en kommentar. Har du spørsmål skal jeg prøve å svare så fort som mulig.