Chorizopasta II

En kjapp og veldig smakfull rett som til tross for de pikante chorizopølsene blir rund og mild med fløte i. En høstlig hverdagsrett som godt kan nytes med et glass rødvin til. 



Pasta tagliatelle
chorizopølser
1 pk. kremfløte (matfløte er for pyser :)
Paprika
løk
squash
pepper

Kok opp ønsket mengde tagliatelle i vann med litt salt i. Ca. 1/2 ts pr 2 liter. Kutt chorizopølsene i skiver og stek disse sammen med fløte og løk på en stekepanne. La fløten koke litt inn til en passe fyldig saus.

Wok de andre grønnsakene og bland alt sammen til slutt. Vend den kokte pastaen i chorizo/saus-blandingen. Dryss på litt alfalfaspirer om ønskelig og avlutt med litt nykvernet pepper på toppen før du serverer.
Serveres gjerne med nystekte baguetter eller rundstykker.


Kommentarer